Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS beschikt over kennis en ervaring in het evalueren van de prestaties van emissietestinstrumenten, emissietestapparatuur en inspectieprocedures.

We kunnen data leveren aan overheden voor het ondersteunen en verfijnen van hun strategieën voor systemen voor luchtverontreinigingscontrole en adviezen verlenen aan leveranciers en leveranciers van apparatuur voor verbeteringen van hun producten.

Deskundigheid op het gebied van programma's voor het testen van voertuigkwaliteit, verificatie eigendomsdocumenten, administratie eigendomsdocumenten, inspecties off-lease voertuig, opnieuw op de markt brengen van voertuig

Op basis van samenwerking in een cliëntprogramma van SGS ontwikkelden en runden wij omvattende laboratoriumtestactiviteiten voor de evaluatie en vergelijking van verschillende testsystemen voor uitlaatgasemissies en inspectieprocessen (inspectie gebruikte bedrijfswagens en auto's). Dit omvatte:

  • Overgang, testen van geladen modus
  • extractie en analyse van Informatie betreffende boorddiagnose (OBD II)
  • Inspectie op knoeien en vervalsen (wat betreft emissiecontrolevoorzieningen)

SGS beschikt over een brede ervaring in het ontwerpen en runnen van uiteenlopende voertuigkeuringsprogramma's en hieraan verbonden diensten, zoals het testen van de testvoorzieningen. We hebben met succes testprojecten ontworpen en opgezet voor organisaties in verschillende landen, verspreid over vier continenten. En dankzij onze kennis van de gebieden en de wetgeving die daar van toepassing is, wordt elke programma individueel aangepast om te voldoen aan uw specifieke behoeften.