Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS Traffic Systems implementeert en beheert diensten voor handhavingssystemen voor de verkeersveiligheid en het snelheidsbeheer – zoals verkeerssignaleringsystemen en radar.

We zijn ons ervan bewust hoe belangrijk het is dat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van rechtshandhavingstechnologie worden geverifieerd. Deze dient te berusten op nationale normen en moet het vertrouwen van de burger voor het handhavingssysteem op een hoger peil brengen.

Kalibratiediensten

We verlenen ook kalibratiediensten voor snelheidscontroleapparatuur.

  • Evaluatie van verkeerssignalering – we evalueren de prestaties en timing van verkeerssignalering met behulp van een signaalregelsimulator en een gekalibreerd timingsysteem. We controleren de systeemfasetijden aan de hand van een onafhankelijk timerapparaat. We evalueren de systeemprestaties ook tijdens een veelvoud aan foutvoorwaarden voor verkeerssignalen.
  • Typegoedkeuring – we kunnen ook tests uitvoeren als onderdeel van een typegoedkeuring van handhavingssystemen voor de verkeersveiligheid. Als onderdeel van het goedkeuringenproces verrichten we ook tests wat betreft elektrische compatibiliteit, milieu, voertuigstoringen en elektrische veiligheid.
  • Foutopsporingsdiensten – we onderzoeken en analyseren desgewenst gerapporteerde afwijkingen met behulp van camerasystemen

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. We helpen de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw verkeersbeheeroplossingen te garanderen en u te voorzien van de rapporten en documentatie die nodig zijn om zowel intern als extern aan te tonen dat uw systemen en processen zonder fouten zijn.