Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Consumenten stellen alleen vertrouwen in de snelheidshandhaving door de overheid als die kan aantonen dat de toegepaste handhavingstechnologie zowel nauwkeurig als betrouwbaar i.

Certificering van snelheidscontroleapparatuur via SGS stelt u in de gelegenheid om uw technologie onafhankelijk te laten keuren volgens de geldende normen door 's werelds toonaangevende verlener van keurings- en certificeringsdiensten.

Ons certificeringsproces omvat een reeks methoden voor de controle van snelheidscamera's:

  • Evaluatie van sensoren We testen of de voertuigsensoren van de camera werken binnen de bedrijfsparameters die door de fabrikant zijn ingesteld.
  • Nauwkeurigheid snelheid Om het vertrouwen in de nauwkeurigheid van uw technologie te bevorderen, worden de snelheidsregistraties van uw camera's vergeleken met die van onze onafhankelijke snelheidscontroleapparatuur die gekalibreerd is volgens een aantoonbare nationale norm.
  • Snelheidsbetrouwbaarheid: We meten het vermogen van uw camera's om de snelheid van grote verkeersstromen op te nemen.
  • Kalibratiediensten We kalibreren uw snelheidsmeetapparatuur om te garanderen dat ze op landelijk peil consistent zijn.
  • Evaluatie verkeerssignalering: We onderzoeken desgewenst uw verkeerslichtensysteem wat betreft de verkeerssignalen tijdens een reeks verschillende foutomstandigheden en bij normale omstandigheden.
  • Typegoedkeuring We verstrekken een goedkeuringszegel voor apparatuur die geschikt is voor het doeleinde. Het goedkeuringsproces omvat tests wat betreft elektromagnetische compatibiliteit, milieu, voertuigstoringen en elektrische veiligheid.
  • Problemen opsporen en verhelpen We onderzoeken desgewenst alle gerapporteerde afwijkingen in uw camerasystemen.

We stellen ons tot doel om uw organisatie een onafhankelijke goedkeuring te verschaffen, die uw reputatie opvijzelt en de geloofwaardigheid van de snelheidshandhaving ten goede komt. We zijn er zeker van dat we dit aankunnen omdat onze goede naam is opgebouwd gedurende een eeuw lange ervaring in inspectie-, test- en certificeringsdiensten aan opdrachtgevers die hun vertrouwen stellen in onze systemen en processen.