Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Voldoen uw voertuigen aan de eisen van de geldende wettelijke voorschriften? Controleer dit met behulp van de SGS-asbelastingdiensten

Dankzij SGS kan schade door overbeladen vrachtwagens worden voorkomen. Het wegennet zal in betere staat verkeren en het budget voor wegenonderhoud van gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden zal worden gereduceerd. Het aantal ongevallen door overbeladen voertuigen zal teruglopen en voetgangers en andere weggebruikers kunnen zich veiliger voelen.

De deskundigheid die we op dit gebied bezitten, maakt ons tot een van de toonaangevende bedrijven in de wereld en de lessen die we hebben getrokken uit ons werk met opdrachtgevers die u voorgingen houden voor u in dat u minder risico's loopt bij de levering van uw programma voor asbelastingcontrole. We bieden een meer doelmatige aanpak van uw huidige problemen en een uiterst efficiënte en intelligente gegevensanalyse voor de informatieverstrekking betreffende asbelastingwetgeving in uw land.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van diensten voor wettelijke voertuiginspecties.