Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS weet hoe belangrijk professionele specialisten in de weegbruginspectie zijn, die zijn opgeleid volgens de hoogste eisen.

Aangezien we beseffen dat de medewerkers het belangrijkste hulpmiddel zijn, bieden we training voor inspecteurs zodat u er gerust op kunt zijn dat de inspecteurs volgens dezelfde hoge normen werken als de onafhankelijke SGS-specialisten.

Natuurlijk weten we dat er geen trainingsoplossingen bestaan, die geschikt zijn voor alle eisen van onze klanten. Onze programma's voor weegbruginspectiediensten beginnen daarom met een onderzoek van de trainingsbehoeften van de medewerkers en van de coördinatie met wettelijke eisen, regulering, enz. We vragen van onze inspecteurs echter ook dat ze de technische en persoonlijke kwaliteiten bezitten om zich in te zetten voor de toe te passen trainings- en inspectiesoftware.

Training is een uitgetekend proces: Het management stelt jaarlijks een trainingsprogramma op voor alle werknemers. De behoefte aan training wordt vastgesteld door het management van de divisie via een goed gedocumenteerde procedure. Medewerkers die de cursussen volgen, ontvangen diploma's en schrijven een cursusrapport voor de divisiemanager, om de geboekte resultaten en de effectiviteit van de training te kunnen beoordelen.

We stellen het programma zo samen dat cursussen op de werkplek worden gegeven, zodat medewerkers die niet zijn ingewerkt in de processen op de hoogte worden gehouden door degenen die dat wel zijn. We onderstrepen hoe belangrijk het is dat de opgeleide medewerkers nieuwe en minder ervaring mensen helpen.

 • Technische vaardigheden
  Cursisten dienen een computer te kunnen bedienen en goed op de hoogte zijn van de bestaande procedures in hun huidige werkomgeving.

 • Sociale vaardigheden
  De cursisten moeten tijdens de ontwikkeling van het programma voor de asbelastingcontrole de voordelen kunnen communiceren en de bedrijfsbeperkingen van het programma kunnen uitleggen aan hun collega's-

  Het cursusprogramma is solide genoeg om de cursisten alle vaardigheden bij te brengen die nodig zijn voor het gebruik van speciale software om een voertuiginspectieprogramma met succes te kunnen implementeren. De cursisten ontvangen een diploma dat hun cursusresultaten bekrachtigt en ze worden in staat gesteld om aan ons terug te rapporteren hoe geslaagd het trainingsprogramma is geweest.

 • Integriteit
  Een fundamenteel onderdeel van onze training benadrukt hoe belangrijk oprechtheid en integriteit zijn in het belang van de bestuurder, andere weggebruikers en de vervoerder die zich aan alle voorschriften houdt.

 • Het resultaat
  Onze cursuspakketten geven u een concurrentievoordeel door in uw organisatie de kwaliteit en diepte in te voeren die SGS heeft verworven tijdens een honderd jaar lange ervaring als onafhankelijke inspectie-, test-, controle- en certificeringsinstelling.