Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Voor voertuigen in het openbare vervoer en het particuliere wegvervoer zorgt SGS desgewenst dat uw chauffeurs de juiste vergunningen hebben en dat uw voertuigen correct zijn geregistreerd.

We bieden vele uiteenlopende diensten voor rijexamens en voertuigregistraties zodat u aan de geldende wetgeving voldoet. We hebben bijvoorbeeld een algemene oplossing die kan worden aangepast voor alle wettelijke eisen. Hierdoor helpen we u bij het implementeren en beheren van een programma om te waarborgen dat uw bestuurders gekwalificeerd zijn, dat hun achtergrond is nagetrokken en dat de geregistreerde gebruikers van uw voertuigen naar behoren zijn aangemeld. Dat is echter maar één van de oplossingen. SGS levert een reeks diensten voor asbelastingcontroles die voldoen aan de behoeften van plaatselijke en landelijke overheidsinstanties.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze uitgebreide diensten voor rijexamens en voertuigregistratie.