Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Op basis van speciale ervaring en de nieuwste technologie biedt SGS een volledig pakket oplossingen voor een volledige outsourcing, waarbij de specialisten van SGS bestaande regelingen ondersteunen om hun operationele en kwaliteitsresultaten op een hoger peil te brengen.

SGS biedt complete oplossingen, met inbegrip van het beheer van vereisten voor de publieke sector via onze boekings- en schemaplanningfaciliteiten, voorzieningen voor het organiseren en toewijzen van middelen voor testcentra, de training van personeel, kandidaatidenteit, methodologieën voor elektronische testregistratie, onafhankelijke en geautomatiseerde testresultaatbepaling en toekenning van rijbewijzen, volledig transparante kwaliteitsborgingsprocessen en een uitgebreid pakket voor managementverslaggeving om het vertrouwen in de overheidsinstantie als klant te versterken.

SGS levert kennis-gebaseerde tests in de vorm van een geautomatiseerde theoriebeoordeling in een veilige en gefaciliteerde omgeving en in de aanwezigheid van goed opgeleide surveillanten. We kunnen een relevante vragenbank samenstellen, die de praktijkkennis van de kandidaat op de proef stelt, de uitkomsten monitoren en de overheidsinstantie attent maken op noodzakelijke aanpassingen om de integriteit van de kennistest te handhaven.

SGS biedt overheden externe cursussen op maat voor hun rijexaminatoren. Doel van deze training is het opbouwen van vertrouwen in de vaardigheden van een individuele examinator via een open dialoog met hun gelijken en het bevorderen van het vertrouwen in de dienstverleningsprocessen van de overheidsinstanties.