Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Zorg ervoor dat uw project voldoet aan alle relevante wettelijke eisen en reguleringen door SGS een onderzoek te laten doen naar uw vergunningen en licenties. Bel ons ervaren projectfinancieringsteam vandaag nog voor meer informatie.

Een onafhankelijke consultant van ons projectfinancieringsteam kan een onderzoek van uw project doen en ervoor zorgen dat uw ontwikkelings- en operationele plannen voldoen aan alle lokaal en internationaal toepasselijke reguleringen.

Ons onderzoek naar vergunningen en licenties houdt in:

  • Onderzoek naar de adequaatheid en status van alle benodigde vergunningen en licenties met aanbevelingen voor benodigde verbeteringen.
  • Het bekijken van toekomstige projectbehoeftes zodat de juiste voorzieningen kunnen worden getroffen voor vergunningen en licenties.
  • Vermindering van projectvertragingen en kostenoverschrijdingen

Ons wereldwijde netwerk van projectfinancieringsspecialisten heeft expertise in veel verschillende bedrijfstakken en kan advies bieden voor allerlei projecten, contracten en wettelijke en regulatieve eisen. SGS biedt ook milieu- en technische certificering waar nodig.

Ons onderzoek zal u de informatie verlenen die nodig is voor kredietcommisiebeoordelingen en documentatieonderhandelingen. Onze consultants hebben de expertise om te reageren op technische kwesties die veroorzaakt worden door het beoordelingsproces tot na de financiële afsluiting. Ze staan klaar voor deskundig advies.

Als onafhankelijke derde zijn wij een betrouwbare bron van de laatste bedrijfstakinformatie. We verlenen waardevolle projectondersteuning door ervoor te zorgen dat er geen belangentegenstellingen zijn tussen betrokken Engineering Procurement, Construction (EPC of technische inkoop voor de bouw), Engineering, Procurement, Construction Management (EPCM of technische inkoop voor bouwmanagement) partners, toeleveranciers of projectsponsors.

SGS heeft een goede staat van dienst wat onderzoeken van grote investeringen onder een projectfinancieringsstructuur betreft. Daarom zijn wij uw eerste keus als betrouwbare en onafhankelijke derde voor het uitvoeren van uw projectlicentie- en -vergunningsonderzoeken. Bel ons ervaren projectfinancieringsteam vandaag om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan alle eisen.