Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Een SGS-onderzoek beoordeelt de compatibiliteit van uw projectovereenkomsten en bouwcontracten met uw projectdoel ter vergroting van het succes van uw project. Neem vandaag nog contact op met onze financieringsdeskundigen.

Onze ervaren teams evalueren de toeleverings- en bouwcontracten van uw project op kwaliteit en op de technische en commerciële kwalificaties van toeleveranciers en aannemers. We onderzoeken ook de interfaceovereenkomsten van het project (zoals stroomtoeleverings- en afnamecontracten) zodat uw project beschikt over goede basisvoorzieningen. We beoordelen de compatibiliteit van uw contract- en overeenkomstcondities met uw projectontwerp, projectdoelstellingen en de technische eisen van het financiële model.

Ons onderzoek van uw projectovereenkomsten en bouwcontracten omvat:

  • Contractevaluatie en onderzoek van commerciële clausules voor toeleveringen en bouw (inclusief aansprakelijkheid voor bouwfouten en schadevergoedingen)
  • Ondersteuning in toeleveranciers- en onderaannemersselectie, inclusief een onderzoek van kwalificaties en inbedrijfsstellingsacitiviteiten.
  • Onderzoek van ervaring en technische kundigheid van de voorgestelde Engineering Procurement, Construction (EPC) of Engineering, Procurement, Construction Management (APCM) -aannemers om ervoor te zorgen dat er geen belangentegenstellingen zijn met projectopdrachtgevers.
  • Onderzoek van de technische - en commerciële clausules in projectinterfaceovereenkomsten (stroomtoeleverings- en afnamecontracten) om te beoordelen of deze overeenkomen met de technische vooronderstellingen van het project.

We identificeren projectrisico's en doen aanbevelingen m.b.t. verzachtende maatregelen en mogelijke verbeteringen. We controleren ook de betrouwbaarheid van voorgestelde werktuigen en materialen die tot onvoorziene kosten- en vertragingsrisico's zouden kunnen leiden.

Onze projectdeskundigen hebben gecombineerde technische en financiële ervaring in een verscheidenheid aan wereldwijde bedrijfstakken. Met onze indrukwekkende staat van dienst voor grote investeringen onder een projectfinancieringsstructuur, bieden we waardevolle ondersteuning voor uw project. Onze beoordelingen geven u een kritische basis voor kredietcommisiebeoordelingen en documentatieonderhandelingen. We zijn natuurlijk ook beschikbaar om op uw behoeftes te reageren en om technische kwesties na te gaan tijdens het beoordelingsproces totdat financiële afsluiting heeft plaatsgevonden.

Als betrouwbare bron van de nieuwste bedrijfstakinformatie, zijn wij uw eerste keus als het gaat om het uitvoeren van onderzoek naar uw projectovereenkomst en uw toeleverings- en bouwcontracten. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren financieringsteam om uw onderzoek te beginnen.