Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS biedt verschillende diensten op locatie voor het nemen van monsters en analyses ter verhoging van de veiligheid en de productiviteit van uw bedrijfsterrein, met inachtneming van alle milieuvoorschriften en -normen. Neem vandaag nog contact op met onze deskundigen voor meer informatie.

Wij kunnen putten die in gebruik zijn of waren inspecteren en inspecties voor de installatie van putten uitvoeren zodat u uw productiviteit kunt opvoeren. Ons onderhoudsteam voor grondwaterputten, kan onderzoeken welke factoren verhinderen dat een grondwaterput op zijn volledige potentieel functioneert. We zullen u ook voorzien van gedetailleerde informatie over de eigenschappen van uw grondwaterput zodat een nieuwe put in gebruik kan worden gesteld, of een oude put weer in gebruik kan worden genomen. Wij houden toezicht over putinstallaties om u essentiële informatie over de toestand van uw water te leveren. Potentiële gevaren kunnen worden geïdentificeerd en toekomstige verontreinigingen kunnen worden voorkomen. Onze gebruikelijke rapporten kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van vergunningsaanvragen voor waterwinning en voor het maken van zuiveringsplannen, indien nodig.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het oplossen van vraagstukken betreffende waterkwaliteit in internationaal verband, kunt u erop vertrouwen dat wij een oplossing vinden die bij uw grondwatersituatie past. Onze geaccrediteerde teams beschikken over wereldwijde netwerken en samenwerkingsverbanden met bedrijven die gespecialiseerd zijn in diagrafie voor putten. Wij interpreteren metingen en doen aanbevelingen voor uw bedrijfsterrein op basis van de uitkomsten. Om u een compleet overzicht te geven, onderzoeken we de boorarchieven, gegevensbestanden en diagrafen. We kunnen ook de installatie van piezometers regelen en deze op afstand bewaken. Als uw put al enige tijd in gebruik is, kunnen we de bruikbaarheid van alle geïnstalleerde filtreringssystemen controleren. We kunnen ook mogelijke lekkages in de bentonietplug detecteren die gebruikt wordt om verontreiniging te voorkomen.

Neem vandaag contact met ons op om te profiteren van SGS-ervaring en advies op maat ter optimalisatie van uw grondwaterput.