Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Recycling van bijzondere elektronische producten, waaronder zonnepanelen, mobiele telefoons, computers en andere elektronische apparatuur kan bijzonder winstgevend zijn.

Kopers, verkopers en verwerkers van dergelijke apparatuur hebben de ondersteuning van deskundigen voor procesontwerp en handel nodig om winsten te verhogen en te voldoen aan gezondheids-, veiligheids- en milieuvoorschriften. SGS levert een uitgebreid scala aan analytische diensten, procesontwerp, handel en inspecties voor de recyclingindustrie van bijzondere producten.

Procesontwerp

SGS is marktleider op het gebied van de levering van betrouwbare, verdisconteerbare procestechnologieën, waaronder stroomschema's en procesontwerp. Ons processingteam concentreert zich op de unit-activiteiten die het belangrijkste zijn bij de omgang met kosteneffectieve bijzondere elektronica:

  • Crush-, vermalings- en freeshaspeltechnologieën
  • Analyse deeltjesgrootte
  • De automatische scheiding van materialen met een hogere en een lagere waarde op een milieutechnisch en maatschappelijk verantwoorde manier

Handel en commerciële ondersteuning

SGS heeft een wereldwijd netwerk van technische deskundigen die werken in ultramoderne laboratoria om u nauwkeurige analyses en representatieve monsters te verstrekken van basiscomponenten, sporen en onzuiverheden in uw middelen op uw laad- of uw losplaats. We leveren tevens handelsdiensten en commerciële ondersteuning op locatie, waaronder controle als buitenstaander, inspectie van containerladingen en settlement, bemiddeling of arbitrale analyse.

Gerecyclede bijzondere elektronica kan PCB's of radioactieve bronnen bevatten. SGS heeft jarenlange ervaring in de omgang met dergelijke producten. We beschikken over de protocollen en praktijken en hebben medewerkers paraat die vertrouwd zijn met en ervaren in de omgang met deze materialen. Onze technische professionals weten hoe deze materialen behandeld moeten worden met het oog op gezondheid en veiligheid, op een milieutechnisch verantwoorde wijze en volgens de van toepassing zijnde reguleringen en wetten.

Werk samen met SGS en uw recyclingoperatie van bijzondere elektronica behaalt maximale winning van bijzonder waardevolle materialen in overeenstemming met best practices voor gezondheid, veiligheid en milieu.