Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Om het effect van uw bedrijfsvoering op het milieu te kunnen beheersen en minimaliseren, moet u deze eerst kunnen kwantificeren, voordat u beslissingen kunt nemen over de juiste maatregelen.

Wellicht zijn er ook wetgevingen die u dwingen om de uitwerking van uw activiteiten op het milieu in het oog te houden of om de naleving van emissiewetgevingen en andere dwingende voorschriften veilig te stellen.

Waarom kiezen voor de milieubeheer van SGS?

Onze diensten helpen u:

 • om de effecten van uw activiteiten op het milieu accuraat te kwantificeren
 • om de uitwerking van uw activiteiten op het milieu te beheersen 
 • om beslissingen te nemen over plannen om de milieu-effecten te minimaliseren of te elimineren
 • om milieurisico's te beheersen

Analyse en op kwaliteitsborging gebaseerde gegevens van een wereldleider

Onze branche-experts beschikken over de knowhow om complexe bemonsterings- en meetactiviteiten te ontwerpen en uit de voeren en om bewakingssystemen te installeren om aan nationale en internationale normen te kunnen voldoen. Het SGS-netwerk van gespecialiseerde laboratoria heeft de middelen om het hele scala van analyses te verrichten die nodig zijn om gegarandeerd hoogwaardige gegevens over emissie- of vervuilingsniveaus in lucht, bodem of water te verzamelen.

Ons personeel zal in overleg met u bepalen wat er precies bewaakt moet worden en hoe, voordat milieubeheer kan worden gestart. De ruwe gegevens worden vervolgens door onze specialisten verwerkt. De daaruit resulterende uitgebreide rapporten en gegevens kunnen worden gebruikt voor gefundeerde managementbeslissingen of verdere projectontwikkeling.

Wat onze milieubeheersing inhoudt

Milieubeheersing van SGS dekt momenteel de onderstaande aspecten af en onze experts breiden hun expertise steeds verder uit:

 • Lucht, bodem en water, zowel binnen als buiten
 • Geluids- en geuremissies
 • Schoorsteenemissies
 • Pesticiden en andere chemicaliën met de mogelijkheid om meer dan 500 stoffen te detecteren
 • Dioxine
 • Temperatuur
 • Microbiologische vervuiling

Waarom SGS?

Met de experts en laboratoria van netwerk van SGS heeft u toegang tot de meest geavanceerde technologie en de expertise van een wereldleider. De meeste van onze laboratoria zijn geaccrediteerd bij nationale instanties en zijn over het algemeen geaccrediteerd volgens ISO 17025 voor monstername, analyses en – in sommige gevallen – monitoringsactiviteiten in het veld. Met SGS als uw partner kunt u er gerust op zijn dat de resultaten van onze diensten van een hoge kwaliteit zijn.

Ontdek hoe diensten van SGS mbt milieubeheersing u kunnen helpen bij het management van de milieuaspecten van uw bedrijfsvoering en bij de naleving van de wettelijke verplichtingen.