Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De import en export van consumptie- en industriële goederen is een complexe handelsuitdaging, al is het maar vanwege de vele wettelijke eisen en normen die eraan gesteld worden.

Deze vereisten, voor veiligheid, energieverbruik, chemische inhoud en gereglementeerde stoffen, zijn afhankelijk van specifieke markten met hun eigen nationale en internationale normen.

Wij van SGS kunnen u de benodigde diensten leveren om ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan de gestelde vereisten op uw beoogde markten. Met behulp van testen, controle, audits, inspectie en validatie zorgen we ervoor dat uw producten conform de normen en regels zijn en kunt u met een gerust geweten de markt op.

Onze gespecialiseerde faciliteiten en teams van ondersteunende handelsdeskundigen zijn op de hele wereld beschikbaar en hebben een ruime ervaring met regels en normen voor consumptie- en industriële goederen in alle bedrijfstakken en sectoren. Ontdek meer over onze ondersteuning bij handelsconformiteit en de import en export van consumptie- en industriële goederen.