Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Vrijwillige Europese regelingen - vergemakkelijken van toegang tot de Europese markten met behulp van vrijwillige certificeringsprogramma's van SGS

Aangezien deelname aan vrijwillige EU-regelingen vaak wordt voorgeschreven door de industrie, groothandel, kleinhandel of consumentenbonden, voegen deze regelingen waarde toe aan uw product en merk. Met betrekking tot productveiligheid, duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, registratievereisten en energieverbruik kunnen ze de toegang tot de Europese markten vergemakkelijken en de transparantie in uw hele leveringsketen vergroten. Naleving van voorschriften die niet wettelijk verplicht zijn, toont zakelijke partners dat u flexibel bent, bereid en klaar om zaken te doen en onderscheidt u van de concurrentie.

Onze industriële deskundigen helpen u aan de hand van toepasselijke regelingen met een conformiteitsbeoordeling van uw producten Op basis van tientallen jaren ervaring bieden wij test-, verificatie, inspectie- en certificeringsdiensten aan die aantonen dat een bedrijf en zijn producten in overeenstemming zijn met de vrijwillige Europese regelingen. Dit helpt producten sneller op de markt te brengen, garandeert de kwaliteit en veiligheid en beperkt eventuele verliezen. Vraag onze deskundigen om informatie.