Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS-vervolgtraining volgens de internationale British Retail Consortium BRC-norm voor voedselveiligheid, uitgave 7.

Het door het mondiale voedselveiligheidsinitiatief GSFS goedgekeurde BRC-programma is een essentieel element van uw voedselveiligheid. Het is dan ook zaak dat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in deze norm. Met deze training doet u alle benodigde kennis op over de 7e uitgave van het BRC-programma voor voedselveiligheid.

Waarom de keuze voor de SGS-vervolgtraining volgens de internationale BRC-norm voor voedselveiligheid, uitgave 7, de enige juiste is

Wij kunnen u helpen:

  • Op de hoogte te blijven van de wereldwijde GSFS-norm voor voedselveiligheid
  • Inzicht te verkrijgen in de GSFS-update uitgave 7
  • De wijzigingen in uitgave 7 van de GSFS uit te lichten, en de toepassing hiervan te begrijpen

De bewezen autoriteit voor het geven van vervolgtrainingen volgens de internationale BRC-norm voor voedselveiligheid, uitgave 7

SGS biedt een wereldwijd netwerk van deskundige trainers en auditors die met grote regelmaat audits uitvoeren volgens de internationale BRC-norm voor voedselveiligheid. Op deze manier kunt u profiteren van onze grondige kennis en leert u alles wat u moet weten over het uitvoeren van audits volgens de BRC-eisen.

Voor meer informatie over de vervolgtraining volgens de internationale BRC-norm voor voedselveiligheid, uitgave 7, neemt u vandaag nog contact met ons op.