Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Controle- en inspectiediensten voor autohandelaars van SGS – een reeks gespecialiseerde diensten voor de autohandel om de verkoop van diensten, componenten en auto's makkelijker te maken.

Zowel voor uzelf als voor uw klanten zijn kwaliteit en kosten van belang. Uw klanten verwachten én eisen bovendien de beste service. Wij kunnen een klantervaring realiseren die alle verwachtingen overtreft, van mystery shopping bij uw dealerschappen tot inspectie van geïmporteerde vervangende componenten.

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de lokale, nationale en internationale standaarden. Daarnaast kunnen we samen met u werken aan de creatie van nieuwe processen en ervoor zorgen dat deze correct worden opgevolgd.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, hoogst ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van diensten op het gebied van de autohandel.