Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De dienst voor ontwikkeling van leveranciers voor de auto-industrie, één van onze oplossingen voor de voertuigtoevoerketen, verzekert dat wordt voldaan aan de kwaliteitsnormen.

Waar problemen worden opgemerkt, bieden wij training voor leveranciers aan de auto-industrie voor betere prestaties en een verdere verbetering van uw reputatie.

Wij controleren uw leveranciers op naleving van de industrienormen, alsook uw eigen specifieke vereisten. We kunnen daarom audits uitvoeren ten opzichte van aanvaarde nationale en internationale reguleringen. Bovendien kunnen we er ook voor zorgen dat leveranciers werken in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen, procedures en waarden, en alle andere criteria die u specificeert. Dit helpt de efficiëntie door operationele rechtlijnigheid aan te moedigen in uw volledige leveringsketen.

Onze auditors hebben het nodige commerciële bewustzijn en de relevante industriekennis om betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven aan uw partners. Dankzij ons wereldwijd netwerk kunnen wij onze dienst leveren aan leveranciers op elke mogelijke locatie.

Neem contact op met SGS voor meer informatie over hoe onze ontwikkelingsdiensten voor leveranciers de kwaliteitsnormen kunnen verhogen in de hele waardeketen.