Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Merkbeschermingsaudits van SGS dragen bij aan de bescherming, het beheer en de ontwikkeling van merken door middel van inspecties en rapportages over de naleving van bestaande interne richtlijnen door dealers tijdens het verkoopproces.

Onze audits stellen u in staat om de nodige stappen te ondernemen om één van uw meest waardevolle bezit te beschermen, namelijk uw merk.

Dealernetwerken zijn het gezicht van uw merk. Ze moeten professioneel zijn en uw merkethiek belichamen om het merk en bedrijf verder te ontwikkelen. Wij leveren het meest uitgebreide programma audit-tools om ervoor te zorgen dat dit ook werkelijkheid wordt, met inbegrip van:

  • Standaard-audits: Beoordeling van factoren die, direct of indirect, van invloed zijn op de klant en dus ook op uw merk, zoals: evalueren van feiten, gegevens, layouts en sleutelprestatie-indicatoren (KPI's).
  • Mystery-audits: Objectief beoordelen van gedragingen en processen in een dealership zoals die van invloed zijn op de klantbeleving en er daarbij voor te zorgen dat dealers zich in het dagelijkse werk inzetten voor het respecteren en opbouwen van uw merk.

De voordelen van merkbeschermingsaudits van SGS

Onze merkbeschermingsaudits bieden een onafhankelijke en onbevooroordeelde auditdienst van 's werelds grootste aanbieder. U kunt dus op betrouwbare auditresultaten rekenen.

Belangrijkste voordelen:

  • Toegang tot ons unieke wereldwijde netwerk
  • Een wereldwijd consistente service zodat u vergelijkingen kunt maken met concurrenten
  • Oplossingen op maat die aan de doelen van uw project beantwoorden
  • We kunnen ter vergelijking merkbeschermingsaudits verzorgen bij concurrerende dealers 
  • Onze hypermoderne IT-oplossingen beiden een overzicht in real-time van de merkethiekpresentatie, regionaal en landelijk, nauwkeurig beheerd voor auditrapportage

Ons auditteam beschikt over een zeer gedegen ervaring in tweede partij-audits voor OEM's in de autobranche. Ze begrijpen uw bedrijf en wat u moet weten om u merk te beschermen Op basis van uw doelen verzorgen onze professionele en ervaren auditors resultaatgerichte audits en verstrekken u de informatie die u nodig hebt voor uw zakelijke beslissingen.

Verbeter uw bedrijfsvoering met merkbeschermingsaudits van SGS Neem voor meer informatie contact op met onze plaatselijke vestiging.