Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS inventarisaudits zijn een vitaal hulpmiddel bij de risicobeheersing in de inventarisfinanciering. Zij bieden financiële instellingen en dealerbedrijven in dat opzicht de nodige zekerheid.

Met diepgaande audits van de inventaris helpen onze experts u om up-to-date te blijven, wanneer het om de financieringsstatus van de voorraad gaat. Hierdoor wordt het risico vermeden dat auto's verkocht worden zonder dat deze afgelost worden - per saldo wordt hierdoor de kredietstatus beschermd.

Wij maken gebruik van de nieuwste inspectietechnologieën om de actuele voorraad van een dealer te vergelijken met informatie over verkochte auto's. Wij verzamelen daarbij informatie zoals de chassisnummers en modelinformatie en zo nodig maken wij foto's als bewijsmiddel. Onze programma's zijn flexibel genoeg om deze te kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften. Daarbij kan het om eenmalige inspecties gaan of om periodieke inspecties over een lange periode die u helpen om trends te ontdekken en risico's te verlagen.

Elk door ons uitgevoerd proces zal resulteren in een digitaal rapport dat per omgaande verspreid kan worden onder het betrokken personeel zoals dit in de planningfase aangegeven is - bij dealers en financiële dienstverleners.

Onze inventarisaudits garanderen dat het vertrouwen tussen de geldverstrekkers en hun klanten in stand blijft door accurate en begrijpelijke informatie over de voorraadstatus te verzamelen en door te geven. Deze audits zijn gebaseerd op de wereldwijde ervaring van SGS met audits in de auto-industrie. SGS maakt daarvoor gebruik van zijn allerbeste auditprofessionals die opgeleid zijn om te voldoen aan de hoge normen die wij onze klanten als sinds 1878 bieden.