Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Als een CPO-voertuig (certified pre-owned vehicle (gecertificeerd voorheen eigen)) een goedkeuringsstempel krijgt van uw bedrijf, heeft de kwaliteit van de auto rechtstreeks effect op uw reputatie en merkintegriteit.

CPO-audits van SGS bieden u de volledige zekerheid dat het via uw dealerschap verkochte voertuig het vertrouwen waard is, dat uw klanten in uw stellen.

Hoewel uw dealerschap reeds een voertuigcertificering voor uw voertuigen heeft uitgevoerd, onderzoeken wij of de inspectie, voorbereiding en eventueel het reparatieproces rigoureus genoeg zijn geweest om een echt levensvatbaar alternatief voor een nieuwe auto re realiseren.

SGS zorgt er bovendien voor dat uw dealerschap de juiste (gedrags-)normen hanteert en dat uw klanten kunnen winkelen in een comfortabele omgeving die vertrouwen uitstraalt.

Aan de hand van een lijst van specificaties die we van u hebben gekregen, lopen onze technische specialisten een checklijst door en garanderen zo dat de desbetreffende auto's voldoen aan de door u gestipuleerde normen. Aan het einde van deze procedure verschaft ons auditrapport niet alleen waardevolle informatie over de individuele auto's, maar geeft ook een onafhankelijke beoordeling van de mate waarin uw bedrijf volgens de normen werkt. Zo weet u beter dat ze de juiste service leveren en kunt u vertrouwen op de kwaliteit van de gebruikte auto die u verkoopt. Aangezien u zelf het ruwe materiaal voor onze checklist aanlevert, weet u dat we zo grondig te werk gaan als u wilt.

SGS levert de meest flexibele en grondige auto-audits die er beschikbaar zijn. We zijn 's werelds toonaangevende inspectie-, controle-, test- en certificeringsonderneming die wereldwijde kwaliteits- en integriteitsmaatstaven aanleg. We hopen dat het vertrouwen dat u in ons stelt, ook tot gevolg heeft dat uw klanten vertrouwen in u stellen.