Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS heeft een uitgebreid dienstenpakket ontwikkeld voor de inspectie van ex-lease- en -huurauto's om hun waarde op een onafhankelijke en onweerlegbare manier te kunnen bepalen.

Wanneer u uit de lease of verhuur genomen auto's gaat verkopen via een veiling - online of op de traditionele manier - vertrouwen kopers en verkopers over de hele wereld op de uitkomsten van de SGS-inspecties op het gebied van auto-remarketing. Onze onafhankelijk en professioneel samengestelde rapporten informeren u over de exacte waarde van auto's en kopers kunnen exact zien wat zij voor hun geld kunnen verwachten - het exacte model, een lijst van accessoires en last but not least een beschrijving van de staat van de auto. De rapporten worden gecompleteerd met digitale foto's.

Onze remarketinginspecties omvatten:

  • De opvolging van aflopende leasecontracten voor klanten
  • Het maken van afspraken met huurders/leaseklanten
  • Het uitvoeren van de inspecties op de afgesproken locaties
  • De levering van elektronische inspectierapporten met digitale foto's
  • Uitgebreide rapportage die via het web voor u toegankelijk is
  • Op maat gemaakte managementrapportage die op uw behoeften afgestemd kan worden
  • Eigendomsadministratie zodat de autogegevens en de documentatie en papieren up-to-date en correct zijn

SGS is marktleider op het gebied van auto-inspecties en bedient de markten voor ex-leaseauto's, nieuwe auto's, huurauto's en geveilde auto's. Wij beschikken over zeer ruime ervaring op dit gebied en inspecteren meer auto's dan wie ook. Onze klantenservice biedt u essentiële ondersteuning voor onze diensten. Tot onze klanten behoren alle grote autoproducenten, de daaraan gelieerde financiële dienstverleners, de grote autoverhuurbedrijven, grote autoveilingsites en banken.