Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

We verwerken ruim 500.000 titels per jaar en werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van grote autoverhuurbedrijven en financiële instellingen tot autofabrikanten: SGS is wereldwijd toonaangevend in de titeladministratie.

We begrijpen de uitdagende aspecten van de titeloverdrachten onze titelcontroledienst waarborgen:

  • nauwkeurigheid en borging van kwaliteit en service
  • goed opgeleide en ervaren supportmedewerkers  
  • geavanceerd proces voor online opslag en volgen
  • complete bedrijfsklare aanpak 
  • praktische online informatiebeheer en -toegang
  • Een kosteneffectieve oplossing

We bieden een compleet aanbod van titelcontrolediensten, met inbegrip van digitale imaging, opslag, online beheer en onderhoud en de verstrekking van titels voor huurwagenparken, financiële instellingen en autofabrikanten. De titelcontrolediensten worden verleend via een state-of-the-art verwerkingssysteem, FIESTA (Fully Integrated Extended Service Title Administration). Met verificatiediensten van SGS kunnen financiële instellingen de kosten terugdringen, die zijn verbonden aan het beheren en opslaan van eigendomsdocumenten en kunnen ze tegelijkertijd de service en kwaliteit verbeteren.

Ons doel is uw gemoedsrust te bezorgen in verband met uw andere verantwoordelijkheden, zoals inspecties van off-lease-voertuigen of het opnieuw op de markt brengen van voertuigen, zodat u ervan op aan kunt dat het correcte document beschikbaar zal zijn na de koop – en dat het eigendomsdocument indien vereist zal zijn gecontroleerd en geactualiseerd.

Als partner van SGS profiteert u van meer dan een eeuw lange ervaring in inspectie, testen en certificering – en van de lering die wij hebben getrokken uit de wereldwijde auto-industrie. Geen andere leverancier kan zich met ons meten wat betreft deskundigheid.