Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS biedt diverse test- en inspectiediensten voor accu's in elektrische voertuigen, inclusief het testen van van lithium-ion-accu's, die u de mogelijkheid bieden kosten te besparen en innovatieve producten te ontwikkelen.

Accu's en power-packs vormen het hart van elk elektrisch voertuig. Het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit accu's, die tevens veilig en betrouwbaar zijn, is een complexe uitdaging met de sterke concurrentie op de huidige markten. Onze laboratoria zijn een erkende partner van de auto- en accu-industrie en kunnen alle vereiste technische controle verzorgen.

Of het nu gaat om cellen, beschermingscircuits, accubeheersystemen, modulen of accupacks, onze ISO 17025-geaccrediteerde laboratoria kunnen uw accu's testen volgens de specificaties van OEM's en algemeen geldende normen, zoals ISO 12405 en UN 38.3 (lithium-ion), maar ook op prestaties, duurzaamheid en veiligheid.

Ons wereldwijde netwerk kan alle test- goedkeurings-, certificerings- en inspectiediensten tijdens de productie, het gebruik en de verwerking als afval van alle typen batterijen, van kleine cellen tot en met zware auto-accusystemen. Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, hoogst ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test- en controlediensten voor accu's in elektrische auto's.