Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS kan u helpen waarborgen dat uw accubeheersystemen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen.

Het accubeheersysteem (BMS) in een elektrisch of hybride voertuig is een een essentiële hardware- en softwarecomponent. SGS kan er samen met u voor zorgen dat uw BMS wordt ontworpen en ontwikkeld volgens de strengste internationale kwaliteits en veiligheidsnormen. Wij kunnen ook helpen bij de verbetering van producten. Biedt u uw klanten optimale recyclingmogelijkheden? Wordt de accu wel zo efficiënt mogelijk opgeladen? Wordt er tijdens het rijden op de meest efficiënte manier stroom geleverd? Wat is de meest effectieve manier om bij 600 volt gelijkstroom elektrische schokken te voorkomen? Wij kunnen deze vragen en tal van andere voor u beantwoorden.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test- en controlediensten voor accu's in elektrische auto's.