Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Elektromagnetische compatibiliteitstestdiensten (EMC) voor accu's van SGS geven u de zekerheid dat uw auto-accu's efficiënt en doelmatig werken.

Elektromagnetische compatibiliteit (EMZ) is tegenwoordig essentieel voor de veiligheid in auto's en de accu's daarin. Het toenemende gebruik en de afhankelijkheid van elektronische systemen in voertuigen vergroot het risico van elektrische storingen en maakt het daarom extra belangrijk dat deze aan alle EMC-vereisten voldoen. Ook elektrische auto's zijn gevoelig voor elektromagnetische storingen omdat zij met een externe kabel op het elektriciteitsnet worden aangesloten en langs deze weg verder aan EMC-verschijnselen worden blootgesteld.

Wij ondersteunen de ontwikkeling en levering van uw producten door deze te onderwerpen aan EMC-compatibilteitstests volgens de door de EU en VN verplicht gestelde EMC-normen 2004/104/EG en UN ECE R10. De eigenschappen en prestaties van het pack worden zowel tijdens als na de EMC-immuniteitstest gecontroleerd en de accu kan ook continu worden gecontroleerd. Als technisch experts weten we beter dan wie ook dat OEM's nog meer immuniteit en nog strengere tests verlangen om de betrouwbaarheid en functionele veiligheid van regelsystemen te garanderen.

Accupacks bevatten Battery Management Systems (BMS) met veiligheidsfuncties.

Met ons omvangrijke netwerk van accuveiligheids- en EMC-experts en -faciliteiten én onze uitgebreide technische ervaringen zijn wij de ideale partner om ervoor te zorgen dat uw producten berekend zijn op de nieuwe EMC-eisen voor elektrische voertuigen - waar u ook gevestigd bent.

Neem contact op met uw lokale SGS-vestiging en ontdek hoe u via onze EMC-accutestdiensten kunt voldoen aan de eisen die de industrie en de markt stellen.