Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Diensten voor regelsystemen en software van SGS - zorg dat uw voertuigregelsystemen en -software veilig en betrouwbaar zijn.

Uw voertuigen bevatten een aantal essentiële regelsystemen en software. U moet er daarom vanopaan kunnen dat deze systemen veilig en betrouwbaar zijn. Met onze omvangrijke dienstenpakket voor regelsystemen en software helpen we u de functionaliteit en betrouwbaarheid van elektronische regelunits (ECU's), rijdynamica, assistentiesystemen voor de bestuurder, actieve veiligheid en comfortsystemen volgens de nieuwste internationale normen te beoordelen en verbeteren.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik. Daardoor kunnen we u helpen fouten te diagnosticeren, kwaliteit te certificeren, de veiligheid van bestuurder en inzittenden te waarborgen en een beter product te bouwen - waar u ook actief bent.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe we u kunnen helpen de veiligheid en betrouwbaarheid van de regelelektronica en -software in uw auto's te waarborgen.