Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS kan u helpen met het evalueren en meten van de effectiviteit van uw actieve veiligheidssystemen.

Actieve veiligheidssystemen in moderne voertuigen leveren een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de ongevallencijfers als gevolg van instabiel rijden. Bovendien zijn de inzittenden van het voertuig bij botsingen beter beschermd doordat het voertuig inherent veiliger is. Bij SGS kunnen we elk systeem dat van invloed is op de actieve rijveiligheid voor u meten en testen en de effectiviteit daarvan verbeteren. Door van onze diensten gebruik te maken kunt u uw klanten meer garanties bieden en deze ook waar maken. Onze verrichtingen op het gebied van actieve veiligheid in auto's spreken voor zich; het is nu aan u om ons te testen.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test- en verificatiediensten op het gebied van actieve veiligheidssystemen