Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Hulpsystemen voor de automobilist zijn nutteloos als ze niet veilig zijn. Wij helpen u graag de effectiviteit van deze systemen te beoordelen en verbeteren.

Moderne auto's herbergen een scala van hulpsystemen voor de automibilist, van waarschuwingen bij het veranderen van rijbaan tot automatische cruise-control, en andere apparatuur, zoals sonar, radar, camera's en lasers. Wij kunnen u helpen deze systemen te meten, verbeteren en certificeren volgens de nieuwste internationale normen. Hulpsystemen voor de automobilist hebben boven alles te maken met veiligheid: botsingen zo veel mogelijk voorkomen en ingeval van een ongeval de gevolgen daarvan minimaliseren. Laat ons u helpen de veiligheid van uw klanten te waarborgen.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van diensten voor het testen en controleren van hulpsystemen voor de automobilist.