Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Verlichting houdt meer in dan alleen zicht op de weg houden. Laat uw autoverlichtingen door SGS testen en controleren.

De autoverlichtingstechnologie is de afgelopen jaren aanmerkelijk verbeterd. Autolampen verlichten niet alleen de weg voor uw of laten u zien wanneer u afremt, maar kunnen ook stijlvolle accessoires zijn die soms als dure optionele extra's worden aangeboden. Veel nieuwe functies en technologieën staan nog op het punt te worden geïntroduceerd, wat nog eens onderstreept hoe belangrijk tests tijdens en na de ontwikkeling zijn. SGS beschikt over de noodzakelijke expertise, ervaring en laboratoriumfaciliteiten om u bij te staan bij het testen en ontwikkelen van nieuw autoverlichtingssystemen - en ervoor te zorgen dat deze aan internationale normen voldoen.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test- en controlediensten voor autoverlichting.