Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Hoe we u kunnen helpen te controleren of uw infotainmentsystemen aantrekkelijk zijn voor de gebruiker én voor de fabrikant - en aan alle normen voldoen.

Of het nu gaat om internationale normen of uw eigen interne procedures - of beide - SGS beschikt over de noodzakelijke deskundigheid om infotainment- en multimediasystemen voor installatie in auto's te testen en te controleren. Zo gelden er bijvoorbeeld bepaalde regels voor tv's die vanaf de bestuurdersstoel zichtbaar zijn. Is het bijvoorbeeld in een bepaald gebied wettelijk toegestaan tv te kijken wanneer een auto voor de stoplichten stilstaat - of moet de motor eerst worden afgezet voordat de tv mag worden gebruikt? Wij kunnen al deze vragen voor ue beantwoorden en kunnen u helpen infotainmentsystemen te ontwikkelen die voor fabrikanten én eindgebruikers aantrekkelijk zijn. Wij bieden u bovendien de zekerheid dat uw infotainmentsystemen exact volgens uw eigen normen worden ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, hoogst ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test- en controlediensten voor infotainment en multimedia.