Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Vermogenselektronicadiensten van SGS - zorg dat de elektrische onderdelen van uw voertuigen aan alle geldende regels, wetten en internationale normen voldoen.

Uw voertuigen bevatten vitale vermogenselektronica. Alle elektrische componenten die u gebruikt zullen aan de daarvoor geldende regels, wetten en internationale normen moeten voldoen. Wij bieden u diverse diensten en kunnen de vermogenselektronica, bedrading, connectoren en oplaadstations voor u testen op betrouwbaarheid, veiligheid en efficiënt functioneren.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten op het gebied van vermogenselektronica, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik. Zo kunnen we u helpen aan al uw verplichtingen met betrekking tot veiligheid en geldende regelgeving te voldoen - waar u ook gevestigd bent.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u informeren over hoe we u kunnen helpen de elektrische onderdelen in uw voertuigen aan alle geldende regels, wetten en internationale normen ta laten voldoen.