Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Voertuigoplaadstations moeten worden getoetst op compatibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. SGS kan u daar op diverse manieren bij helpen.

De functionaliteit van een oplaadstation voor elektrische voertuigen is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Wij kunnen oplaadstations testen op functionele veiligheid (IEC61508), vehicle-to-grid-communicatie (V2G) waarbij wordt gecontroleerd of het voertuig met het station verbonden is en testen of de juiste stroom en spanning voor het accusysteem wordt ingesteld. We kunnen u ook helpen met het ontwikkelen en testen van specifiek voor uw voertuigen bedoelde oplaadstions, eveneens volgens internationale normen en allemaal vanuit één faciliteit.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test- en controlediensten voor oplaadsations.