Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS test uw automobielconnectorsystemen volgens de normen van de internationale elektrotechnische commissie zoals IEC 60512 en IEC 60352. Dit verzekert de betrouwbaarheid van uw producten en helpt u voldoen aan de vereiste reguleringen.

Onze laboratoria voor automobielconnectortesten en -kalibraties, met accreditatie van ISO/IEC 17025, richten zich op de betrouwbaarheid en veiligheidsaspecten van de fabricage van onderdelen en voertuigen. Dit betekent dat wij met behulp van omgevingssimulatie zelfs de kleinste items onderzoeken, zoals individuele automobielconnectors, om er voor te zorgen dat deze voldoen aan de relevante normen.

Wij kunnen onze testprocedures aanpassen aan uw behoeften en de specifieke configuraties van uw automobielconnectorsystemen. Om u te helpen kunnen wij het volgende doen:

  • Een aangepast testprogramma opstellen volgens goedgekeurde normen zoals DIN - Deutsches Institut für Normung (Duitse instelling voor normalisering), IEC
  • Testen uitvoeren met contacttechnologie (bijv. bijtende corrosie, microfrictie)
  • Een precieze analyse uitvoeren van testfouten en mogelijke verbeteringen voorstellen
  • Accurate documenten voorzien over testresultaten, plus certificering
  • Onze omgevingssimulatie en functionele testapparatuur gebruiken

Neem nu contact op met SGS om te leren hoe onze testdiensten voor connectorsystemen u kunnen helpen de betrouwbaarheid te verbeteren en voldoen aan nationale en internationale vereisten.