Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Elektrische voertuigen zitten boordevol bedradingssystemen en aansluitingen. SGS zorgt er samen met u voor dat deze funtioneren zoals het moet.

SGS biedt uiteenlopende tests voor bedradingen en connectoren die in auto's worden toegepast. Wij kunnen oplaadstations testen volgens IEC61508, vehicle-to-grid-communicatie (V2G) waarbij wordt gecontroleerd of het voertuig met het station verbonden is en testen of de juiste stroom en spanning voor het accusysteem wordt ingesteld. Verder kunnen we u helpen met het ontwikkelen van speciaal voor uw voertuigen bestemde bedradingen en connectoren en deze testen volgens internationale normen - alles vanuit een faciliteit.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van test en -controlediensten voor bedrading en connectoren.