Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Als u een tier 1 of tier 2 leverancier bent voor de auto-industrie, dan kunnen de diensten voor auto-elektronica van SGS u helpen om te voldoen aan de normen die fabrikanten stellen en/of gebruiken.

Onze testen voor elektrische autoveiligheid zorgen er voor dat uw onderdelen en producten worden aanvaard door deze organisaties (ook gekend als original equipment manufacturers OEM) Het proces kan echter moeilijk zijn: OEM Auto-elektronica en elektronische systemen zijn heel gevarieerd en de complexiteit voor u wordt groter naarmate het aantal OEM's waaraan u levert stijgt.

We kunnen u door deze doolhof begeleiden en u de voordelen geven van een betrouwbaar, accuraat en onafhankelijk testhuis met jarenlange ervaring en de vereiste technische deskundigheid.

Functionele veiligheid is een voorwaarde voor product- en gebruikersveiligheid. Daarom gebruiken wij een integrale benadering die alle facetten van veiligheid in acht neemt. Dit is vooral belangrijk naargelang netwerkvoertuigsystemen meer complex worden en het risico op gevaarlijke storingen groter wordt.

Neem nu contact op met SGS om te weten te komen hoe wij u kunnen helpen tegemoet te komen aan een verscheidenheid van OEM-vereisten en uw bedrijf kunnen verbeteren.