Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De autobrandgedragtests van SGS voor interieurmaterialen helpen u te voldoen aan regels zoals die in de industrie gelden - inclusief DIN 75200 van het Deutsches Intitut für Normung (de Duitse normeringsinstantie) - en zorgen voor een betere veiligheid van producten en voor personen.

Als grootste organisatie op het gebied van inspectie, verificatie, analyse en certificeren ter wereld bieden wij functionele en methodologische expertise in tal van disciplines. Dankzij onze flexibele accreditatie nemen we snel nieuwe methoden over zodra ze zich aandienen, zonder onze beproefde praktijken te laten varen. Zo testen we volgens de alom geaccepteerde FMVSS 302 Flammability Standard (ontwikkeld door de Federal Motor Vehicle Safety Standard in de Verenigde Staten.

We kunnen monsters testen van alle punten langs de toeleveringsketen - van ruwe grondstoffen tot en met de eindproducten. Wat we ook testen, onze tests helpen altijd de kwaliteit en de veiligheid van de onderzochte materialen vast te stellen stellen en onze testresultaten worden door alle belangrijke fabrikanten van onderdelen en auto's ter wereld geaccepteerd.

Neem nu contact op met SGS en ontdek hoe u via onze brandgedragtests aan de voor u geldende regels en voorschriften kunt voldoen.