Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Het testen van verven, -coatings- en -kleefmiddelen voor buitengebruik is van groot belang. SGS geeft u de zekerheid dat ze voor hun doel geschikt zijn en de juiste kwaliteit bezitten.

Gebruikt u buitencoatings, zoals verven metallics en lakken, dan is van vitaal belang dat u de juiste materialen van de juiste kwaliteit gebruikt. Wij hebben een grote verscheidenheid van tests en kwaliteitscontroles ontwikkeld om u te kunnen waarborgen dat uw materialen aan de internationale normen voldoen. Bij SGS beschikken we over alle kennis die nodig is om u alle kwaliteitscontroles uit te voeren die u nodig hebt, van kleefkracht- en schuurvastheidstests tot hoe goed de verf zich houdt in verschillende weersomstandigheden.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van inspectie- en controlediensten voor buitenverven, -coatings en lijmen.