Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Het testen van interieurverven, -coatings- en -kleefmiddelen is van groot belang. SGS geeft u de zekerheid dat ze voor hun doel geschikt zijn en de juiste kwaliteit bezitten.

Gebruikt u binnencoatings, zoals verven, metallics en lakken, of lijmen voor aardewerk, dan is van vitaal belang dat u de juiste materialen van de juiste kwaliteit gebruikt. Wij hebben een grote verscheidenheid van tests en kwaliteitscontroles ontwikkeld om u te kunnen waarborgen dat uw materialen aan de internationale normen voldoen, van brandgedrag tot hechtvermogen en schuur- en krasbestendigheid. Bij SGS beschikken we over de noodzakelijke kennis om u alle kwaliteitscontroles te kunnen bieden die u nodig hebt.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van inspectie- en controlediensten voor interieurverven, -coatings en lijmen.