Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Hoeveel onderdelen, producten en materialen zitten er in de aandrijflijn van een auto? Bij SGS kunnen we ze allemaal voor u testen.

Aandrijflijnen in auto's vormen een complex geheel van onderdelen en componenten. SGS beschikt over een team van gespecialiseerde technische inspecteurs die ervoor zorgen dat alle vitale onderdelen - van de motor tot de remmen en vrijwel alles daartussenin - geschikt zijn voor de functie waarvoor ze bedoeld zijn en correct zijn ontworpen en geconstrueerd. Wij werken volgens uw eigen interne testprocedures en zorgen er tevens voor dat de aandrijflijn als geheel aan internationale normen en veiligheidsregels- en voorschriften voldoet. Ook kunnen we zelf voor de testapparatuur zorgen, waarmee we vaak voordeliger kunnen testen dan uzelf.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik. Wij zijn erkende testexperts op het gebied van autotechniek.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van inspectie- en controlediensten voor aandrijflijnen