Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Als u autoproducten wenst te verkopen op verschillende internationale markten, dan moet u de specifieke wettelijke vereisten kennen van elke markt en de vereiste goedkeuringen verkrijgen.

SGS biedt een reeks homologatieconsultingdiensten voor voertuigen om u te helpen met de interpretatie en toepassing van wettelijke bepalingen met betrekking tot onderdelen, systemen en voertuigen.

Wij kunnen u helpen door het proces te navigeren voor 2007/46/EEC-typegoedkeuring en uw goedkeuringsproces verzorgen voor verscheidene Europese en niet-Europese goedkeuringsautoriteiten. Onze automobielhomologatieadviseurs kunnen u helpen met:

  • Het bepalen van de technische en wettelijke vereisten voor uw doelmarkten
  • De goedkeuringen identificeren die u nodig hebt op basis van onze onderzoeksresultaten
  • Het aantal en de efficiëntie van de vereiste testen optimaliseren
  • Specifiek advies geven over problemen die zich voordoen door weglatingen of onduidelijke verwoordingen in de wettelijke normen waarop de testen gebaseerd zijn.
  • U ondersteunen tijdens het goedkeuringsproces, van het moment van het invullen van de aanvraag tot de ontvangst van het goedkeuringscertificaat
  • U helpen bij het opstellen van uw fabrikantdocumentatie voor verschillende markten

Onze deskundigen zetelen in de industrie-organen en comités die reguleringen ontwikkelen en de vereisten formuleren voor nieuwe technologieën. Dit geeft een bevoordeelde toegang tot informatie over de huidige trends en ontwikkelingen, die we met u kunnen delen.

Neem contact op met SGS om te leren hoe onze adviesdiensten voor voertuighomologatie u kunnen helpen het goedkeuringsproces te doorlopen en toegang te verkrijgen tot uw doelmarkten.