Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS kan ervoor zorgen dat uw voertuigen voor de bos- en landbouw en de bouw aan plaatselijke en internationale normen voldoen.

Wanneer u nieuwe voertuigen voor gebruik in de bosbouw, landbouw en de bouw ontwerpt en construeert, kunnen wij ervoor zorgen dat deze aan de geldende plaatselijke en internationale normen voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de emissie van uitlaatgassen en het brandstofverbruik testen. We ondersteunen u hierbij in alle fasen van het ontwerp en de bouw. Door van onze diensten gebruik te maken, kunt u uw voertuigen bovendien sneller en met minder kosten op de markt brengen en uiterst efficiënte ontwerp- en productieprocessen ontwikkelen. Het resultaat: een gezonder bedrijf en betere relaties met uw klanten.

Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren specialisten, geavanceerde onderzoeksmethodes en een wereldwijd bereik.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod van diensten voor de bosbouw, de landbouw en de bouw.