Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Diensten voor passagiers- en bedrijfsvoertuigen van SGS - breng uw producten sneller op de markt en wees verzekerd van efficiënte homologatieprocedures.

Om in het bezit van een typegoedkeuring voor uw voertuigen te komen, moet u aan vele normen voor systemen en onderdelen voldoen. Omdat deze normen over de hele wereld verschillen, kunt u niet buiten de internationale expertise van een betrouwbare dienstverlener.

Wij kunnen u helpen ervoor te zorgen dat uw passagiers- en bedrijfsvoertuigen voldoen aan de eisen voor een typegoedkeuring op uw doelmarkt. Als 's werelds meest vooraanstaande test-, controle-, inspectie- en certificeringsbedrijf bieden wij u ongeëvenaarde nauwkeurigheid, zeer ervaren homologatiespecialisten, geavanceerde onderzoeksmethoden en een wereldwijd bereik. Daardoor kunnen we u helpen aan uw homologatie- en/of OEM-eisen te voldoen - waar u ook gevestigd bent.

Als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen uw producten sneller op de markt te brengen en over efficiënte homologatieprocedures, neem dan vandaag nog contact met ons op.