Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De diensten voor elektrische mobiliteit (e-mobiliteit) van SGS - consultancy, testen, homologatie en certificering - helpen u de veiligheidsnormen voor elektrische voertuigen en andere industriereguleringen na te leven. Wij helpen met andere woorden product- en persoonlijke veiligheid te garanderen en uw risico op aansprakelijkheidsvorderingen te beperken.

Onze laboratoria voor testen en kalibraties, met accreditatie van ISO/IEC 17025, richten zich op de veiligheidsaspecten van elektrische auto's. Dit omvat de functionele veiligheid, waar wij normen toepassen zoals ISO 26262 en IEC 61508, alsook elektrische, chemische en mechanische veiligheid. We beschouwen ook de veiligheid van de batterij, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en homologatie.

Ongeacht uw specialisatie, infrastructuur, onderdelen en systemen, informatie- en communicatietechnologie (ICT) en/of afgewerkte voertuigen, inclusief hybride elektrische voertuigen, u kunt uw voordeel halen uit ons ervaren, deskundige en wereldwijde netwerk.

Wij voeren de volgende activiteiten uit met betrekking tot tractiebatterijtesten en hoogspanningsopslagapparaten en andere onderdelen en voertuigen:

  • Fouten door misbruik en gebruiksfouten
  • Klimaatsimulaties
  • Transporttesten

Neem nu contact op met SGS en ontdek hoe onze e-mobiliteitsdiensten u kunnen helpen voldoen aan de vereiste reguleringen en operationele efficiëntie verzekeren.