Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS levert een uitgebreid scala van op maat gemaakte diensten voor marine expediting die op uw specifieke behoeften afgestemd kunnen worden, waar u ook actief bent en welke activiteiten u ook ontplooit.

Onze maritieme inspecties dekken alle aspecten van de expeditie van olieladingen af: accurate levering, squeeze dry, verliespreventie en gerelateerde activiteiten voor de overdracht van verantwoordelijkheden. Onze dienstverlening wordt ondersteund door ervaren, deskundig personeel met een achtergrond in de scheepvaart (olietankers) of met een achtergrond in traditionele inspecties van bulkvloeistoffen. Al deze personen hebben in het kader van hun verdere ontwikkeling deelgenomen aan trainingen.

Waarom SGS?

Met een ervaren team specialisten en een wereldwijd netwerk van kantoren en faciliteiten is SGS een partner waarop u kunt vertrouwen, wanneer het erom gaat uw maritieme activiteiten in elk stadium te ondersteunen.

Wij weten dat onze mensen onze kracht zijn en daarom hechten wij er groot belang aan de best mogelijke teams samen te stellen. Ieder lid van onze teams voor technische scheepvaartdiensten onderging een streng selectieproces en beschikt over kwalificaties die o.a. Dangerous Cargo Endorsement, Lycos en de International Federation of Inspection Agencies (IFIA) omvat.

Alle teamleden hebben ervaring met het werken met olietankers of met complexe overdrachten van de verantwoordelijkheid over olieladingen. Zij werden geselecteerd vanwege hun specifieke combinatie van vaardigheden, opleiding en ervaring met verliespreventie. Wij staan erop dat elk lid dat bij ons team in dienst treedt, minimaal vijf jaar ervaring heeft in ruwe aardolie en andere producten, waaronder chemicaliën, blending van biobrandstoffen en additieven. Dit houdt in dat wij u voor uw activiteiten een ongeëvenaard niveau van technische maritieme expertise kunnen bieden.

Met scheepvaartsexpeditie van SGS weet u dat u in veilige handen bent. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.