Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Terminaloperators vinden het steeds vaker niet meer rendabel om zoveel personeelsleden te behouden om iedere operationele eis of probleem op 24-uurs basis te dekken.

Outsourcing, contracting in en contracting out worden steeds aantrekkelijker voor het optimaliseren van de operationele effectiviteit van hun bedrijf.

SGS kan opgeleide medewerkers bieden voor verschillende activiteiten, variërend van specifieke marine dokactiviteiten tot onderhoudswerkzaamheden, scheepsmanagement en interne fabrieksactiviteiten. We bieden ook trainingen aan in verschillende terminalactivitieten en bieden geaccrediteerde trainingen voor Amerikaanse tankmedewerkers.

Het is niet ons doel zoveel mogelijk factureerbare medewerkers op uw locatie te plaatsen; wij willen de veiligste, meest duurzame en efficiënte langetermijnoplossingen bieden. Wij zijn van mening dat meer efficiency meestal komt in de vorm van hetzelfde werk doen met minder mensen, of door extra activiteiten uit te voeren met hetzelfde aantal mensen, terwijl tegelijkertijd de veiligheid en conformiteit nooit in het gedrang komt. Een belangrijk element van onze aanpak is het werkproces bekijken en de beschikbare middelen te optimaliseren, iets dat vaak moeilijk is voor medewerkers die al jaren hetzelfde werk doen.

Ontdek meer over hoe de terminalmedewerkersdiensten van SGS oplossingen kunnen bieden voor uw personeelsproblemen.