Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Spoorcertificeringsdiensten van SGS – die bedrijven in staat stellen nieuw en vernieuwd rollend materieel te leveren aan de branche.

De sterke nadruk die in de spoorwegindustrie wordt gelegd op de veiligheid, betekent dat de leveringsketen aan een toenemend aantal verplichte en vrijwillige regels dient te voldoen om zaken te kunnen doen. Onze deskundigheid in transport, logistiek en certificering maakt SGS tot uw ideale partner bij het behalen van certificering voor spoorweg en rollend materieel.

Certificeringsdiensten rollend materieel

Nieuw en opgewaardeerd rollend materieel (locomotieven, rijtuigen, treinstellen en wagons) moet worden gecertificeerd wat betreft verplichte en (in sommige omstandigheden) vrijwillige normen, in lijn met wettelijke voorschriften en regelingen in de bedrijfstakken. We verrichten rollend materieelcertificeringen volgens de nieuwe Europese spoorwegrichtlijnen en verstrekken certificaten die voldoen aan deze richtlijnen voor elk project, met de vereiste reikwijdte in de hele EU.

Andere spoorwegcertificeringsdiensten

Vrijwillige spoorwegcertificeringsprogramma's helpen de kwaliteit en consistentie in uw leveringsketen op te voeren. Deze diensten zijn gericht op de kwaliteit van componenten en diensten die geleverd worden tijdens onderhoud en revisie van rollend materiaal en op deskundige processen en medewerkers.

Wij beoordelen toeleveringsbedrijven en geven goedkeuringscertificaten af in het kader van verschillende regelingen om te bevestigen dat leveranciers worden beschouwd als zijnde bevoegd om hun product/dienst aan te bieden.

Maak gebruik van de spoorcertificeringsdiensten van SGS en u bent er zeker van dat uw rollend materieel, componenten en diensten aan alle wettelijke eisen voldoen.