Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Inspectiediensten voor spoor- en rollend materieel van SGS - bieden organisaties een onafhankelijke tweedelijnscontrole van het rollend materieel of componenten.

Van het beoordelen van de restwaarde in opdracht van een eigenaar tot aan het controleren van de effectiviteit van reinigings-, onderhouds- of revisieleveranciers voor een materieelparkeigenaar of -exploitant richten onze railinspecties zich op de toestand van bestaande, in gebruik zijnde voertuigen. Ze kunnen een component, systeem of complete trein omvatten, meestal aan de hand van een reeks criteria (leeftijd, gebruik, afgelegde afstand, enz.) om een onafhankelijke kijk te verkrijgen van de status en relatieve toestand in verhouding tot de verwachting.

Spoorinspectiediensten

We verzorgen onafhankelijke tweedelijnscontroles van de inspectieprocessen van de producenten zelf, uitgevoerd op basis van een tweede of derde partij. Deze evaluatie garandeert dat de fabrikant de juiste controles en inspecties uitvoert en ook een sampleset presenteert en extra niet-nalevingen of verbeteringen identificeert gedurende het hele proces.

Behalve inspecties voor verplichte naleving, hebben we vele jaren ervaring in het inspecteren van kwaliteit, afwerking en klachten van klanten, vooral inspecties van eindklanten.

Inspectiediensten rollend materieel

Bij voltooide rijtuigen is het echter vaak te laat om problemen na een inspectie nog recht te zetten. Dit zorgt dat u met een inspectie van componenten of subsystemen - hetzij op het tijdstip van levering, hetzij periodiek gedurende de productiecyclus - geld én tijd bespaart. Onze inspecteurs beschikken over een gedegen ervaring in componentinspecties op de locatie van fabrikanten en leveranciers in heel Europa.

Ontdek hoe de spoorinspectiediensten van SGS uw bedrijf kunnen ondersteunen.