SGS Tank & Container Services

Het team van SGS Tank & Container Services beschikt over jarenlange ervaring waarmee zij een volledig pakket aan tank- en container gerelateerde diensten leveren aan o.a. tankleasebedrijven, tankoperators, rederijen, containeroperators en leasemaatschappijen.

Met ervaren personeel en onze wereldwijde dekking, bieden we een solide service aan onze klanten.

Tankwagen

Onze Inspectiediensten

Onze diensten omvatten tankinspecties, containeronderzoeken, online inspecties van nieuwbouw en voltooiings- en classificatiecertificeringen, allemaal uitgevoerd in grote depots, havens, fabrikanten en magazijnen over de hele wereld.

Periodieke inspecties

SGS T&CS is geaccrediteerd voor het uitvoeren van periodieke inspecties op alle type ISO tanks via de accreditatie van ABS.

Alle data worden bewaard op een eigen databank waar men 24/7 uw certificaten kan bekijken of downloaden via een unieke accescode.

Neem contact met ons op om te weten waar wij deze service kunnen aanbieden.

Inspecties van tankcontainer, tankwagon en boxcontainer

Onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van standaardinspecties en speciale onderzoeken, zoals on-hire- en off-hire-onderzoeken, hygiëne-inspecties en, voor tankwagons, Reinheitsschlussel-verificatie.

Testen van Intermediate Bulk Containers (IBC's)

SGS biedt een unieke dienst voor het uitvoeren van verschillende testen op IBC's op locatie met gebruikmaking van een mobiele meeteenheid. Wij kunnen wettelijke inspecties en hercertificering uitvoeren van IBC-inspecties. Daarnaast kunnen we ook periodieke inspecties uitvoeren.

Specialistische inspecties

Onze experten kunnen testen uitvoeren volgens uw specificaties om de specifieke concentraties gassen in tankcontainers en tankwagons vast te stellen, waaronder;

  • Analytische inspecties
  • Dauwpuntinspecties
  • Gasvrij inspecties

Koelcontainer inspecties

Wij voeren koelcontainer inspecties uit op zowel casco koelcontainers als de koelunit.

Shipside survey’s

Shipside survey’s zijn inspecties tijdens het laden en lossen van schepen.

Waarom SGS

Bij SGS streven we voortdurend naar innovatieve logistieke diensten en oplossingen voor de olie- en gasindustrie. Dankzij onze uitgebreide ervaring in olie- en gaslogistiek en ongeëvenaarde kennis van marine ladingsinspecties kunnen wij flexibele inspectieoplossingen bieden die altijd aansluiten op uw wensen, waar u ook bent.

Lees meer over SGS Tank & Container Services >

Contact

Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u via onderstaande contactgegevens direct contact opnemen. Anders kunt u uw contactgegevens achterlaten, waarna wij spoedig contact met u zullen opnemen.

Neem contact met ons op +31 (0) 181 693535.

Ik ontvang graag meer informatie, neem contact met mij op.