White Paper Interne Audits

Lees meer over de toegevoegde waarde van interne audits voor uw organisatie in onze whitepaper.

Wilt u weten hoe interne audits ingezet kunnen worden als verbetermogelijkheid voor uw organisatie? Vul dan vandaag nog het contactfomulier in en ontvang onze whitepaper. 

Vul dit formulier in en ontvang onze whitepaper.

Wat is de toegevoegde waarde van interne audits voor onze organisatie?

Periodieke evaluaties, in de vorm van audits, helpen om uw managementsysteem te onderhouden. De auditoren gaan in de praktijk na of de zaken die zijn afgesproken en vastgelegd in procedures ook in de praktijk uitgevoerd worden. Hiermee kunnen tekortkomingen tijdig ontdekt worden. Verbetermaatregelen kunnen daarmee voor de certificatieaudit ontdekt en opgestart of zelfs opgelost worden. Daarbij is het goed om te beseffen dat een al ingezette actie op een verbeterpunt weleens het verschil kan maken tussen een major en een minor tekortkoming, bij de certificatieaudit. Een goede auditor zal een tekortkoming altijd beargumenteren, waardoor het uiteindelijk een verbetermogelijkheid wordt voor de organisatie. Het doel van alle audits is altijd om de organisatie continue te verbeteren.

Waarom kiezen voor trainingen van SGS?

Een investering in training en ontwikkeling draagt daarbij ook bij aan de verhoging van de medewerkersbetrokkenheid. SGS biedt in België en Nederland diverse trainingen aan die uw organisatie helpen bij het voldoen aan de continue veranderingen van technische normen en wet- en regelgeving. Bekijk de trainingsmogelijkheden van de SGS Academy.

Download de whitepaper