Environmental & Food Analytics

SGS Analytics is uw partner voor milieuanalyses, analyses van levensmiddelen & diervoeders en analyses van producten voor de bio/farmaceutische sector. SGS Analytics heeft een netwerk van meer dan 37 laboratoria en 2.000 professionals in Europa.

SGS Analytics bevat in Nederland twee operationele entiteiten :

  • SGS Environmental Analytics: het milieulaboratorium gevestigd in Hoogvliet Rotterdam biedt milieuanalyses aan voor onderzoek van bodem, grond, grondwater, bitumen, asfalt, afvalwater, lucht, asbest en bouwstoffen.
  • SGS Food Analytics: het testlaboratorium gevestigd in Oosterhout voor analyses van “food, feed & water”.

De laboratoria van SGS Analytics maken deel uit van de SGS Group, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van circa 2.600 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers.

Ontdek hier meer over alle diensten van SGS.

arrow icone orange

Neem contact op voor meer informatie.

SGS Analytics

Milieu

SGS Environmental Analytics is één van de grootste onafhankelijke milieulaboratoria van Europa met meerdere kantoren verspreid over Europa.

Lees meer

Food & Water

SGS Food Analytics is uw 'One Stop Shop' voor al uw testen. Ons laboratorium is gevestigd te Oosterhout, maar één van de andere laboratoria van de SGS groep in meerdere Europese landen staan tot onze beschikking.

Lees meer

Wij Zoeken Nieuwe Collega's

Heb je interesse in een functie bij SGS Analytics? Bekijk onze vacatures of schrijf een open sollicitatie.

Lees meer

Neem contact op